Selecteer een pagina

Koeltrailers

Sinds 2004 is B. Wijnands Transport gespecialiseerd in het geconditioneerd transport van goederen zoals bloemen en planten, groenten en fruit, diepvriesproducten en alle andere temperatuur gevoelige producten. Eigenlijk alle goederen die onder een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden, variërend van -25 tot +25 graden.

Werkterrein

Het werkterrein van B. Wijnands Transport is heel Europa, maar we zijn met name gespecialiseerd in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. We zijn dan ook goed bekend met de aldaar geldende wet- en regelgeving voor het vervoer van goederen over de weg.

Rechtstreeks en charterbasis

B. Wijnands Transport rijdt ook op charterbasis voor collega transporteurs. Ideaal wanneer uw transportbedrijf tijdelijk niet over voldoende capaciteit beschikt.

U huurt bij B. Wijnands Transport dan eenvoudig een vrachtwagen met chauffeur. Vervolgens leveren wij uw lading snel én met de grootst mogelijke zorg af op iedere gewenste locatie in Europa. Dit kan plaatsvinden met losse trekkers, koelopleggers en tautliners. Ook dubbel bemande ritten zijn voor ons geen probleem.

Wij garanderen u jong en kwalitatief goed materiaal en een team van vakbekwame, betrouwbare chauffeurs. Dus geen stilstand en stipte leveringen. Onze charter service is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar!

Interesse in deze charterdienst van B. Wijnands Transport? Neemt u dan direct contact met ons op.

Tautliners

Omdat we naast onze koeltrailers ook de beschikking hebben over tautliners, kunnen we in feite alle soorten ladingen voor u vervoeren. Dus ook goederen die via de zijkant of het dak geladen moeten worden. Al onze trailers zijn bovendien voorzien van een laadklep, waardoor onze chauffeurs de goederen altijd zelfstandig kunnen lossen.

Milieu en Veiligheid

B. Wijnands Transport doet er alles aan om uw goederen zo veilig en milieubewust mogelijk te transporteren. Zo zijn al onze koel-vries trailers voorzien van de allernieuwste SLX koelmachines van Thermo King die tot de zuinigste op de markt behoren.

Verder is ons gehele wagenpark voorzien van Michelin X Energy SaverGreen banden voor een lager brandstofverbruik, en dus minder CO2 uitstoot. Voor onze trucks hebben wij gekozen voor de Daf105XF met euro5 motoren, wederom om de schadelijke CO2 uitstoot van uw transport te minimaliseren.

Veilig transport van uw goederen

Ook voor een veilig transport van uw lading bent u bij B. Wijnands Transport aan het juiste adres. We maken gebruik van een goed uitgerust en modern wagenpark en beschikken over een vakbekwaam team van chauffeurs. Naast de standaard diploma’s zijn onze medewerkers ook in het bezit van een ADR-certificaat voor het vervoer van gevaarijke stoffen.